If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еми как поизгнило е ама не ме притеснява не ми е за пръв път да правя от нищо нещо така че съм зареден с положителна енергия не се жалвам перфектна е много се кефя
ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата
е много ясно че газта ще е отстранена
еми сега е с някъв мисля 1,3 ли незнам оригиналния е в багажника на части със скоростите ама мисля че е 1,5 с двата двойни карборатора
гледах номера на мотора е 902А най интересното е че на килметража пише 240км. е такъв спринт не бях виждал нещо май менте има
мерси колега
ама има нещо др. не мога да си харесам ни един
много се съмнявам за гранд при да не е защото др. нямат пластмасови прагове поне така на външен вид
айде помагай номера на мотора е ZAS902A6005132019
Това е номера за рамата
По външният вид, ако не е пипан ми изглежда 3-та серия, те са бе пластмасовите престилки отстрани, но със пластмасови прагове, има голяма вероятност да е бил някога 1,7, а защо не и инжекцион, я сподели предните спирачни дискове къде ти се намират
[QUOTE=MrX;384949]Това е номера за рамата
По външният вид, ако не е пипан ми изглежда 3-та серия, те са бе пластмасовите престилки отстрани, но със пластмасови прагове, има голяма вероятност да е бил някога 1,7, а защо не и инжекцион, я сподели предните спирачни дискове къде ти се намират[/QUOTE
да така е объркал съм се номера е AR305500003563 дисковете са от вън а стария двигател е в багажника. Мисля да си го правя него. всичко е насипно в щайга не съм ги разгледал още какво има и какво няма
Comment